https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Training Antwerpen

Mooi Training nabij Antwerpen

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een training bij Antwerpen

Op zoek naar een mooie zaal om een training te houden nabij Antwerpen? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede tip. Dit mooie, rustige oord vlakbij Antwerpen is helemaal uitgerust om van een training een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn heel geschikt voor het organiseren van trainingen . Het mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een training in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Antwerpen. Kort gezegd, voor een perfect training bij Antwerpen, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde trainingen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Antwerpen voor klassevolle trainingen

De immense tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft training nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Antwerpen baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een training op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Antwerpen en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Antwerpen ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk training perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Antwerpen

U en uw training -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Antwerpen echt niets tekortkomen op training. Door de talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een training op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Antwerpen als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke trainingen . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw training een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een training dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle trainingen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Antwerpen zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!