https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Zaventem

Prachtig Teambuilding event nabij Zaventem

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een teambuilding event bij Zaventem

Toevallig op zoek naar een fraaie plaats om een teambuilding event te vieren nabij Zaventem? Dan is het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede keuze. Deze rustige locatie gelegen bij Zaventem heeft alles in huis om van een teambuilding event een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn prima geschikt voor teambuilding events . Het schitterende gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef indien u uw gasten wilt imponeren met een teambuilding event in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Zaventem. Dus, voor een onvergetelijk teambuilding event bij Zaventem, één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Zaventem voor stijlvolle teambuilding events

De immense tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging verleent teambuilding event nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Zaventem baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een teambuilding event op wat velen de mooiste plek nabij Zaventem en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Zaventem ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een teambuilding event perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Zaventem

U en uw teambuilding event -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Zaventem absoluut niets tekortkomen op teambuilding event. Door onze talloze flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een teambuilding event helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Zaventem en omstreken als het gaat over het inrichten van sublieme teambuilding events . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw teambuilding event een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een teambuilding event dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique teambuilding events

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Zaventem staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.