https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Zandhoven

Prachtig Teambuilding event nabij Zandhoven

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een teambuilding event bij Zandhoven

Aan het speuren naar een mooie plaats om een teambuilding event te vieren nabij Zandhoven? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte optie. Dit mooie, rustige oord nabij Zandhoven is helemaal uitgerust om van een teambuilding event een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn zeer geschikt voor teambuilding events . Het fraaie gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique teambuilding event in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Zandhoven. Dus, voor een perfect teambuilding event bij Zandhoven, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Zandhoven voor stijlvolle teambuilding events

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft teambuilding event nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Zandhoven badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een teambuilding event op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Zandhoven noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Zandhoven ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk teambuilding event perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Zandhoven

U en uw teambuilding event -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Zandhoven echt niets tekortkomen op teambuilding event. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een teambuilding event op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Zandhoven en omstreken als het gaat over de organisatie van sublieme teambuilding events . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw teambuilding event een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een teambuilding event dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique teambuilding events

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Zandhoven staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!