https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Wommelgem

Prachtig Teambuilding event nabij Wommelgem

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een teambuilding event bij Wommelgem

Bent u op zoek naar een ideale gelegenheid om een teambuilding event te laten plaatsvinden in de buurt van Wommelgem? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima tip. Deze rustige locatie bij Wommelgem is helemaal uitgerust om van een teambuilding event een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn heel geschikt voor het houden van teambuilding events . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt imponeren met een teambuilding event in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Wommelgem. Kort gezegd, voor een fantastisch teambuilding event bij Wommelgem, één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. We streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Wommelgem voor chique teambuilding events

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft teambuilding event nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Wommelgem baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een teambuilding event op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Wommelgem noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Wommelgem ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een teambuilding event helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wommelgem

U en uw teambuilding event -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Wommelgem echt niets tekortkomen op teambuilding event. Dankzij de vele flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een teambuilding event op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Wommelgem en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme teambuilding events . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw teambuilding event een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique teambuilding events

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Wommelgem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.