https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Willebroek

Prachtig Teambuilding event bij Willebroek

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een teambuilding event bij Willebroek

Bent u op zoek naar een mooie plek om een teambuilding event te houden bij Willebroek? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede optie. Dit verborgen pareltje gelegen bij Willebroek heeft alles in huis om van een teambuilding event een overweldigend succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van teambuilding events . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai teambuilding event in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Willebroek. Kort samengevat, voor een onvergetelijk teambuilding event bij Willebroek, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Willebroek voor chique teambuilding events

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent teambuilding event nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Willebroek badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een teambuilding event op wat velen de mooiste parel nabij Willebroek en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Willebroek ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een teambuilding event perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Willebroek

U en uw teambuilding event -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Willebroek echt niets tekortkomen op teambuilding event. Met dan aan de vele aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een teambuilding event op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Willebroek en omstreken als het gaat over het inrichten van sublieme teambuilding events . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw teambuilding event een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique teambuilding events

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Willebroek staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!