https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Wijnegem

Prachtig Teambuilding event bij Wijnegem

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een teambuilding event bij Wijnegem

Toevallig op zoek naar een leuke zaal om een teambuilding event te vieren vlakbij Wijnegem? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede tip. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Wijnegem beschikt over alle troeven om van een teambuilding event een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor het houden van teambuilding events . Het sprookjesachtige gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een teambuilding event in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Wijnegem. Kortom, voor een perfect teambuilding event bij Wijnegem, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Wijnegem voor klassevolle teambuilding events

Onze uitgestrekte tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft teambuilding event nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Wijnegem badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een teambuilding event op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Wijnegem en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Wijnegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk teambuilding event helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wijnegem

U en uw teambuilding event -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Wijnegem absoluut niets tekortkomen op teambuilding event. Door onze vele aanpasbare formules, de te combineren zalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een teambuilding event helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Wijnegem als het gaat over de organisatie van stijlvolle teambuilding events . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die nodig is om van uw teambuilding event een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique teambuilding events

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Wijnegem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.