https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Vremde

Prachtig Teambuilding event nabij Vremde

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een teambuilding event bij Vremde

Toevallig op zoek naar een fraaie plaats om een teambuilding event te laten plaatsvinden nabij Vremde? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte keuze. Dit verborgen pareltje vlakbij Vremde is helemaal uitgerust om van een teambuilding event een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn prima geschikt voor het organiseren van teambuilding events . Het fraaie domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai teambuilding event in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Vremde. Dus, voor een onvergetelijk teambuilding event bij Vremde, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Vremde voor chique teambuilding events

De ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent teambuilding event nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Vremde baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een teambuilding event op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Vremde en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Vremde ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een teambuilding event perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vremde

U en uw teambuilding event -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Vremde echt niets tekortkomen op teambuilding event. Dankzij de talloze flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een teambuilding event helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Vremde en omstreken als het gaat over het inrichten van succesrijke teambuilding events . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw teambuilding event een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique teambuilding events

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vremde zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!