https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Ter Elst

Prachtig Teambuilding event bij Ter Elst

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een teambuilding event bij Ter Elst

Aan het speuren naar een leuke stek om een teambuilding event te doen plaatsvinden vlakbij Ter Elst? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante keuze. Deze fraaie oase van rust nabij Ter Elst heeft alles in huis om van een teambuilding event een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor teambuilding events . Het schitterende gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een teambuilding event in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Ter Elst. Kort gezegd, voor een gedroomd teambuilding event bij Ter Elst, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Ter Elst voor chique teambuilding events

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft teambuilding event nog dat beetje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Ter Elst baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een teambuilding event op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Ter Elst noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Ter Elst ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een teambuilding event helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Ter Elst

U en uw teambuilding event -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Ter Elst echt niets tekortkomen op teambuilding event. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een teambuilding event helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Ter Elst en omstreken als het gaat over de organisatie van sublieme teambuilding events . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw teambuilding event een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een teambuilding event dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique teambuilding events

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ter Elst staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.