https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Schilde

Mooi Teambuilding event nabij Schilde

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een teambuilding event bij Schilde

Aan het speuren naar een leuke stek om een teambuilding event te laten doorgaan vlakbij Schilde? Dan is het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte uitkomst. Dit verborgen pareltje gelegen bij Schilde heeft alles om van een teambuilding event een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn heel geschikt voor het houden van teambuilding events . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een geweldige troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een teambuilding event in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Schilde. Dus, voor een onvergetelijk teambuilding event bij Schilde, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Schilde voor chique teambuilding events

De ruime tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft teambuilding event nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Schilde baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een teambuilding event op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Schilde noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Schilde ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk teambuilding event helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schilde

U en uw teambuilding event -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Schilde niets tekortkomen op teambuilding event. Dankzij onze talrijke flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een teambuilding event op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Schilde als het aankomt op de organisatie van stijlvolle teambuilding events . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw teambuilding event een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle teambuilding events

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schilde zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.