https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Schelle

Mooi Teambuilding event bij Schelle

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een teambuilding event bij Schelle

Op zoek naar een ideale plaats om een teambuilding event te laten doorgaan vlakbij Schelle? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede keuze. Dit mooie, rustige oord bij Schelle heeft alles in huis om van een teambuilding event een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn prima geschikt voor teambuilding events . Het mooie gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een teambuilding event in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Schelle. Kortom, voor een op en top perfect teambuilding event bij Schelle, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Schelle voor chique teambuilding events

Onze immense tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft teambuilding event nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Schelle baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een teambuilding event op wat velen de allermooiste plek nabij Schelle en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Schelle ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een onvergetelijk teambuilding event perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schelle

U en uw teambuilding event -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Schelle absoluut niets tekortkomen op teambuilding event. Met dan aan onze talloze flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een teambuilding event op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Schelle en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle teambuilding events . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw teambuilding event een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle teambuilding events

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Schelle zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.