https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Ranst

Prachtig Teambuilding event bij Ranst

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een teambuilding event bij Ranst

Op zoek naar een mooie stek om een teambuilding event te vieren vlakbij Ranst? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima optie. Deze prachtplek in de buurt van Ranst beschikt over alle troeven om van een teambuilding event een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn prima geschikt voor het houden van teambuilding events . Het adembenemend mooie gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai teambuilding event in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Ranst. Dus, voor een fantastisch teambuilding event bij Ranst, één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Ranst voor stijlvolle teambuilding events

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft teambuilding event nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Ranst baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een teambuilding event op wat velen de mooiste parel nabij Ranst en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Ranst ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een teambuilding event perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ranst

U en uw teambuilding event -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Ranst echt niets tekortkomen op teambuilding event. Door de vele flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een teambuilding event helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Ranst en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle teambuilding events . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw teambuilding event een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een teambuilding event dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde teambuilding events

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ranst zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!