https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Puurs

Prachtig Teambuilding event nabij Puurs

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een teambuilding event bij Puurs

Bent u op zoek naar een leuke plek om een teambuilding event te vieren bij Puurs? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte tip. Deze fraaie oase van rust nabij Puurs heeft alles om van een teambuilding event een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor het organiseren van teambuilding events . Het adembenemend mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai teambuilding event in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Puurs. Kortom, voor een onvergetelijk teambuilding event bij Puurs, één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Puurs voor chique teambuilding events

De immense tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft teambuilding event nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Puurs badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een teambuilding event op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Puurs noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Puurs ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een teambuilding event helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Puurs

U en uw teambuilding event -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Puurs echt niets tekortkomen op teambuilding event. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een teambuilding event helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Puurs en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme teambuilding events . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw teambuilding event een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle teambuilding events

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Puurs zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!