https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Putte

Mooi Teambuilding event bij Putte

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een teambuilding event bij Putte

Bent u op zoek naar een knappe stek om een teambuilding event te vieren nabij Putte? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante keuze. Dit mooie, rustige oord nabij Putte heeft alles in huis om van een teambuilding event een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn helemaal geschikt voor het houden van teambuilding events . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt imponeren met een chique teambuilding event in een authentieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Putte. Kort gezegd, voor een perfect teambuilding event bij Putte, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Putte voor klassevolle teambuilding events

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft teambuilding event nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Putte badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een teambuilding event op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Putte noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Putte ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een teambuilding event perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Putte

U en uw teambuilding event -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Putte echt niets tekortkomen op teambuilding event. Met dan aan de vele flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een teambuilding event op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Putte en omstreken als het gaat over het organiseren van stijlvolle teambuilding events . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw teambuilding event een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een teambuilding event dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle teambuilding events

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Putte staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.