https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Nijlen

Mooi Teambuilding event nabij Nijlen

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een teambuilding event bij Nijlen

Toevallig op zoek naar een fraaie plek om een teambuilding event te doen plaatsvinden in de buurt van Nijlen? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een prima optie. Deze prachtplek bij Nijlen heeft alles om van een teambuilding event een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn zeer geschikt voor het houden van teambuilding events . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique teambuilding event in een authentieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Nijlen. Kort samengevat, voor een op en top perfect teambuilding event bij Nijlen, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Nijlen voor stijlvolle teambuilding events

Onze uitgestrekte tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft teambuilding event nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Nijlen baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een teambuilding event op wat velen de mooiste parel nabij Nijlen noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Nijlen ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een teambuilding event perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Nijlen

U en uw teambuilding event -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Nijlen echt niets tekortkomen op teambuilding event. Door onze vele flexibele formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een teambuilding event op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Nijlen als het gaat over de organisatie van onvergetelijke teambuilding events . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw teambuilding event een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een teambuilding event dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle teambuilding events

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Nijlen zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!