https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Niel

Mooi Teambuilding event nabij Niel

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een teambuilding event bij Niel

Bent u op zoek naar een ideale plaats om een teambuilding event te houden in de buurt van Niel? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een goede optie. Dit mooie, rustige oord nabij Niel is helemaal uitgerust om van een teambuilding event een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn prima geschikt voor het houden van teambuilding events . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique teambuilding event in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Niel. Kortom, voor een perfect teambuilding event bij Niel, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Niel voor chique teambuilding events

De uitgestrekte tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging verleent teambuilding event nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Niel baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een teambuilding event op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Niel en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Niel ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een teambuilding event helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Niel

U en uw teambuilding event -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Niel niets tekortkomen op teambuilding event. Dankzij de talrijke flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een teambuilding event helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Niel als het gaat over het organiseren van sublieme teambuilding events . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw teambuilding event een succesvol event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique teambuilding events

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Niel staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!