https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Mortsel

Mooi Teambuilding event nabij Mortsel

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een teambuilding event bij Mortsel

Op zoek naar een mooie zaal om een teambuilding event te organiseren nabij Mortsel? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima keuze. Deze prachtplek in de buurt van Mortsel heeft alles om van een teambuilding event een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn heel geschikt voor het houden van teambuilding events . Het sprookjesachtige gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique teambuilding event in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Mortsel. Kort gezegd, voor een op en top perfect teambuilding event bij Mortsel, één adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Mortsel voor klassevolle teambuilding events

Onze immense tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft teambuilding event nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Mortsel badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een teambuilding event op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Mortsel en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Mortsel ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een teambuilding event perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Mortsel

U en uw teambuilding event -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Mortsel niets tekortkomen op teambuilding event. Dankzij onze vele flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een teambuilding event op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Mortsel en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme teambuilding events . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw teambuilding event een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique teambuilding events

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Mortsel zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!