https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Millegem

Prachtig Teambuilding event nabij Millegem

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een teambuilding event bij Millegem

Toevallig op zoek naar een ideale zaal om een teambuilding event te houden in de buurt van Millegem? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte uitkomst. Deze rustige locatie nabij Millegem beschikt over alle troeven om van een teambuilding event een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) genodigden, zijn zeer geschikt voor het organiseren van teambuilding events . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique teambuilding event in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Millegem. Dus, voor een op en top perfect teambuilding event bij Millegem, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Millegem voor klassevolle teambuilding events

De ruime tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft teambuilding event nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Millegem badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een teambuilding event op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Millegem en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Millegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk teambuilding event helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Millegem

U en uw teambuilding event -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Millegem absoluut niets tekortkomen op teambuilding event. Met dan aan de vele flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een teambuilding event helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Millegem als het aankomt op het organiseren van stijlvolle teambuilding events . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw teambuilding event een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique teambuilding events

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Millegem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!