https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Melkouwen

Prachtig Teambuilding event nabij Melkouwen

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een teambuilding event bij Melkouwen

Op zoek naar een leuke plaats om een teambuilding event te doen plaatsvinden nabij Melkouwen? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte keuze. Deze rustige locatie in de buurt van Melkouwen heeft alles in huis om van een teambuilding event een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn prima geschikt voor het organiseren van teambuilding events . Het adembenemend mooie gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai teambuilding event in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Melkouwen. Kortom, voor een gedroomd teambuilding event bij Melkouwen, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Melkouwen voor stijlvolle teambuilding events

Onze ruime (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft teambuilding event nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Melkouwen badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een teambuilding event op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Melkouwen en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Melkouwen ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk teambuilding event helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Melkouwen

U en uw teambuilding event -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Melkouwen niets tekortkomen op teambuilding event. Dankzij onze talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een teambuilding event op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Melkouwen en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme teambuilding events . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die cruciaal is om van uw teambuilding event een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique teambuilding events

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Melkouwen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!