https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Machelen

Mooi Teambuilding event bij Machelen

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een teambuilding event bij Machelen

Op zoek naar een ideale zaal om een teambuilding event te laten doorgaan vlakbij Machelen? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima optie. Dit verborgen pareltje bij Machelen heeft alles in huis om van een teambuilding event een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van teambuilding events . Het schitterende domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique teambuilding event in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Machelen. Dus, voor een op en top perfect teambuilding event bij Machelen, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Machelen voor klassevolle teambuilding events

De ruime tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent teambuilding event nog dat beetje extra cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Machelen baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een teambuilding event op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Machelen en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Machelen ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een teambuilding event perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Machelen

U en uw teambuilding event -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Machelen absoluut niets tekortkomen op teambuilding event. Door onze talrijke aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een teambuilding event helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Machelen als het gaat over de organisatie van stijlvolle teambuilding events . Door onze grote ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw teambuilding event een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle teambuilding events

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Machelen zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!