https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Lint

Mooi Teambuilding event nabij Lint

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een teambuilding event bij Lint

Bent u op zoek naar een fraaie plaats om een teambuilding event te laten doorgaan nabij Lint? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima optie. Dit verborgen pareltje nabij Lint heeft alles in huis om van een teambuilding event een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van teambuilding events . Het sprookjesachtige gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique teambuilding event in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Lint. Dus, voor een gedroomd teambuilding event bij Lint, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Lint voor stijlvolle teambuilding events

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent teambuilding event nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Lint baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een teambuilding event op wat veel mensen de mooiste parel nabij Lint noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Lint ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk teambuilding event helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lint

U en uw teambuilding event -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Lint niets tekortkomen op teambuilding event. Dankzij onze talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een teambuilding event op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Lint als het gaat over het organiseren van succesrijke teambuilding events . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw teambuilding event een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle teambuilding events

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Lint zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!