https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Kruibeke

Mooi Teambuilding event bij Kruibeke

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een teambuilding event bij Kruibeke

Op zoek naar een leuke gelegenheid om een teambuilding event te houden vlakbij Kruibeke? Dan is het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante optie. Dit verborgen pareltje in de buurt van Kruibeke heeft alles in huis om van een teambuilding event een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn prima geschikt voor het houden van teambuilding events . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai teambuilding event in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Kruibeke. Kort gezegd, voor een perfect teambuilding event bij Kruibeke, één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Kruibeke voor chique teambuilding events

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft teambuilding event nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Kruibeke badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een teambuilding event op wat veel mensen de mooiste parel nabij Kruibeke noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Kruibeke ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een teambuilding event perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Kruibeke

U en uw teambuilding event -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Kruibeke niets tekortkomen op teambuilding event. Door de talloze flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een teambuilding event helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Kruibeke en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke teambuilding events . Door onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw teambuilding event een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle teambuilding events

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Kruibeke zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!