https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Koningshooikt

Mooi Teambuilding event nabij Koningshooikt

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een teambuilding event bij Koningshooikt

Aan het speuren naar een mooie gelegenheid om een teambuilding event te vieren bij Koningshooikt? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede uitkomst. Dit verborgen pareltje gelegen bij Koningshooikt beschikt over alle troeven om van een teambuilding event een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor teambuilding events . Het schitterende gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai teambuilding event in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Koningshooikt. Kort samengevat, voor een op en top perfect teambuilding event bij Koningshooikt, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij maatwerk. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Koningshooikt voor chique teambuilding events

Onze immense tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft teambuilding event nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Koningshooikt badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een teambuilding event op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Koningshooikt noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Koningshooikt ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een teambuilding event perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt

U en uw teambuilding event -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Koningshooikt absoluut niets tekortkomen op teambuilding event. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een teambuilding event op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Koningshooikt en omstreken als het gaat over het inrichten van stijlvolle teambuilding events . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw teambuilding event een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde teambuilding events

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Koningshooikt zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!