https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Hovorst

Mooi Teambuilding event nabij Hovorst

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een teambuilding event bij Hovorst

Bent u op zoek naar een knappe plek om een teambuilding event te organiseren bij Hovorst? Dan is het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte keuze. Dit verborgen pareltje nabij Hovorst heeft alles in huis om van een teambuilding event een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn heel geschikt voor het houden van teambuilding events . Het mooie gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een teambuilding event in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Hovorst. Kort gezegd, voor een op en top perfect teambuilding event bij Hovorst, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. Wij streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Hovorst voor klassevolle teambuilding events

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft teambuilding event nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Hovorst baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een teambuilding event op wat velen de allermooiste plek nabij Hovorst noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Hovorst ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een teambuilding event helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hovorst

U en uw teambuilding event -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Hovorst absoluut niets tekortkomen op teambuilding event. Door de talrijke flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een teambuilding event op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Hovorst en omstreken als het aankomt op het organiseren van succesrijke teambuilding events . Door onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw teambuilding event een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique teambuilding events

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Hovorst staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!