https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Hove

Mooi Teambuilding event nabij Hove

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een teambuilding event bij Hove

Aan het speuren naar een geschikte plek om een teambuilding event te houden vlakbij Hove? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante uitkomst. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Hove is helemaal uitgerust om van een teambuilding event een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van teambuilding events . Het fraaie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique teambuilding event in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Hove. Kort gezegd, voor een op en top perfect teambuilding event bij Hove, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Hove voor klassevolle teambuilding events

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent teambuilding event nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Hove badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een teambuilding event op wat velen de mooiste parel in de buurt van Hove noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Hove ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een teambuilding event helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hove

U en uw teambuilding event -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Hove absoluut niets tekortkomen op teambuilding event. Dankzij onze talloze flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een teambuilding event op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Hove en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke teambuilding events . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw teambuilding event een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle teambuilding events

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Hove staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!