https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Herenthout

Mooi Teambuilding event bij Herenthout

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een teambuilding event bij Herenthout

Aan het speuren naar een knappe gelegenheid om een teambuilding event te doen plaatsvinden nabij Herenthout? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima uitkomst. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Herenthout heeft alles in huis om van een teambuilding event een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn uitermate geschikt voor teambuilding events . Het fraaie gebied van de klassieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique teambuilding event in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Herenthout. Dus, voor een op en top perfect teambuilding event bij Herenthout, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij maatwerk. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Herenthout voor stijlvolle teambuilding events

Onze ruime tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent teambuilding event nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Herenthout baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een teambuilding event op wat velen de allermooiste parel nabij Herenthout en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Herenthout ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk teambuilding event helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Herenthout

U en uw teambuilding event -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Herenthout echt niets tekortkomen op teambuilding event. Dankzij onze talloze flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een teambuilding event helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Herenthout als het gaat over het inrichten van onvergetelijke teambuilding events . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw teambuilding event een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle teambuilding events

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Herenthout staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.