https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Herentals

Mooi Teambuilding event bij Herentals

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een teambuilding event bij Herentals

Toevallig op zoek naar een ideale gelegenheid om een teambuilding event te laten plaatsvinden nabij Herentals? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs absoluut een prima tip. Deze fraaie oase van rust nabij Herentals is helemaal uitgerust om van een teambuilding event een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn heel geschikt voor het organiseren van teambuilding events . Het sprookjesachtige gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique teambuilding event in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Herentals. Kort gezegd, voor een op en top perfect teambuilding event bij Herentals, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Herentals voor klassevolle teambuilding events

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft teambuilding event nog dat beetje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Herentals baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een teambuilding event op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Herentals en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Herentals ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk teambuilding event helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Herentals

U en uw teambuilding event -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Herentals absoluut niets tekortkomen op teambuilding event. Met dan aan onze talrijke aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een teambuilding event helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Herentals en omstreken als het aankomt op de organisatie van sublieme teambuilding events . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de nodige stielkennis die van grote waarde is om van uw teambuilding event een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique teambuilding events

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Herentals zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!