https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Hemiksem

Prachtig Teambuilding event bij Hemiksem

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een teambuilding event bij Hemiksem

Toevallig op zoek naar een ideale stek om een teambuilding event te laten plaatsvinden vlakbij Hemiksem? In dat geval is het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte tip. Deze prachtplek vlakbij Hemiksem is helemaal uitgerust om van een teambuilding event een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn prima geschikt voor het houden van teambuilding events . Het sprookjesachtige gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een teambuilding event in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Hemiksem. Kort gezegd, voor een gedroomd teambuilding event bij Hemiksem, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Hemiksem voor klassevolle teambuilding events

De immense (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent teambuilding event nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Hemiksem baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een teambuilding event op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Hemiksem noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Hemiksem ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk teambuilding event perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hemiksem

U en uw teambuilding event -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Hemiksem niets tekortkomen op teambuilding event. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een teambuilding event helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Hemiksem als het gaat over het organiseren van stijlvolle teambuilding events . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw teambuilding event een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde teambuilding events

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hemiksem zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.