https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Grimbergen

Mooi Teambuilding event nabij Grimbergen

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een teambuilding event bij Grimbergen

Aan het speuren naar een leuke plek om een teambuilding event te laten plaatsvinden in de buurt van Grimbergen? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima tip. Dit verborgen pareltje gelegen bij Grimbergen is helemaal uitgerust om van een teambuilding event een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn zeer geschikt voor het houden van teambuilding events . Het fraaie domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique teambuilding event in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Grimbergen. Dus, voor een fantastisch teambuilding event bij Grimbergen, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij maatwerk. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer onsHet beste plekje bij Grimbergen voor stijlvolle teambuilding events

Onze uitgestrekte tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent teambuilding event nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Grimbergen badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een teambuilding event op wat velen de mooiste parel in de buurt van Grimbergen noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Grimbergen ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk teambuilding event helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Grimbergen

U en uw teambuilding event -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Grimbergen absoluut niets tekortkomen op teambuilding event. Met dan aan de vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een teambuilding event helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Grimbergen als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke teambuilding events . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die nodig is om van uw teambuilding event een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde teambuilding events

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons getalenteerde team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Grimbergen staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!