https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Duffel

Prachtig Teambuilding event bij Duffel

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een teambuilding event bij Duffel

Bent u op zoek naar een leuke gelegenheid om een teambuilding event te laten plaatsvinden nabij Duffel? Dan is het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte tip. Deze fraaie oase van rust nabij Duffel heeft alles in huis om van een teambuilding event een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn prima geschikt voor het organiseren van teambuilding events . Het fraaie gebied van de klassieke abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een teambuilding event in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Duffel. Kort samengevat, voor een perfect teambuilding event bij Duffel, één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Duffel voor chique teambuilding events

De ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft teambuilding event nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Duffel badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een teambuilding event op wat velen de mooiste plek nabij Duffel en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Duffel ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een teambuilding event helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Duffel

U en uw teambuilding event -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Duffel echt niets tekortkomen op teambuilding event. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een teambuilding event op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Duffel en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle teambuilding events . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw teambuilding event een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde teambuilding events

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Duffel staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!