https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Diegem

Prachtig Teambuilding event bij Diegem

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een teambuilding event bij Diegem

Op zoek naar een ideale plek om een teambuilding event te laten plaatsvinden in de buurt van Diegem? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte optie. Deze rustige locatie gelegen bij Diegem beschikt over alle troeven om van een teambuilding event een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn heel geschikt voor teambuilding events . Het fraaie gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai teambuilding event in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Diegem. Kort samengevat, voor een op en top perfect teambuilding event bij Diegem, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Diegem voor klassevolle teambuilding events

De immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap geeft teambuilding event nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Diegem badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een teambuilding event op wat velen de mooiste parel in de buurt van Diegem en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Diegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een teambuilding event perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Diegem

U en uw teambuilding event -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Diegem echt niets tekortkomen op teambuilding event. Door onze talrijke flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een teambuilding event helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Diegem als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke teambuilding events . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw teambuilding event een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle teambuilding events

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Diegem zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!