https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Deurne

Prachtig Teambuilding event nabij Deurne

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een teambuilding event bij Deurne

Aan het speuren naar een ideale zaal om een teambuilding event te organiseren vlakbij Deurne? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte keuze. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Deurne is helemaal uitgerust om van een teambuilding event een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn prima geschikt voor het houden van teambuilding events . Het fraaie domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai teambuilding event in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Deurne. Dus, voor een fantastisch teambuilding event bij Deurne, één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Deurne voor stijlvolle teambuilding events

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent teambuilding event nog dat beetje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Deurne badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een teambuilding event op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Deurne noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Deurne ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk teambuilding event perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Deurne

U en uw teambuilding event -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Deurne echt niets tekortkomen op teambuilding event. Dankzij onze vele flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een teambuilding event op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Deurne en omstreken als het aankomt op het inrichten van stijlvolle teambuilding events . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw teambuilding event een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle teambuilding events

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Deurne zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.