https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Bossenstein

Prachtig Teambuilding event bij Bossenstein

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een teambuilding event bij Bossenstein

Bent u op zoek naar een fraaie gelegenheid om een teambuilding event te vieren vlakbij Bossenstein? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een prima keuze. Deze prachtplek nabij Bossenstein heeft alles om van een teambuilding event een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn heel geschikt voor het houden van teambuilding events . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique teambuilding event in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Bossenstein. Dus, voor een gedroomd teambuilding event bij Bossenstein, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Bossenstein voor stijlvolle teambuilding events

Onze immense tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft teambuilding event nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Bossenstein badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een teambuilding event op wat velen de mooiste parel in de buurt van Bossenstein en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Bossenstein ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een teambuilding event helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Bossenstein

U en uw teambuilding event -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Bossenstein absoluut niets tekortkomen op teambuilding event. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een teambuilding event helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Bossenstein en omstreken als het aankomt op het organiseren van succesrijke teambuilding events . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw teambuilding event een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique teambuilding events

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Bossenstein staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!