https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Boom

Prachtig Teambuilding event bij Boom

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een teambuilding event bij Boom

Op zoek naar een geschikte stek om een teambuilding event te laten doorgaan bij Boom? Dan is het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima tip. Dit verborgen pareltje in de buurt van Boom is helemaal uitgerust om van een teambuilding event een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn heel geschikt voor teambuilding events . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai teambuilding event in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Boom. Kortom, voor een perfect teambuilding event bij Boom, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Boom voor klassevolle teambuilding events

De ruime tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent teambuilding event nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Boom baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een teambuilding event op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Boom en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Boom ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk teambuilding event helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boom

U en uw teambuilding event -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Boom absoluut niets tekortkomen op teambuilding event. Door onze vele flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een teambuilding event op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Boom en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle teambuilding events . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw teambuilding event een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle teambuilding events

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Boom zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.