https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Boechout

Prachtig Teambuilding event bij Boechout

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een teambuilding event bij Boechout

Bent u op zoek naar een knappe stek om een teambuilding event te laten plaatsvinden vlakbij Boechout? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede keuze. Deze prachtplek in de buurt van Boechout beschikt over alle troeven om van een teambuilding event een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van teambuilding events . Het fraaie gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai teambuilding event in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Boechout. Kortom, voor een op en top perfect teambuilding event bij Boechout, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Boechout voor klassevolle teambuilding events

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent teambuilding event nog dat beetje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Boechout baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een teambuilding event op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Boechout noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Boechout ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een teambuilding event perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boechout

U en uw teambuilding event -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Boechout echt niets tekortkomen op teambuilding event. Dankzij de talloze flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een teambuilding event helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Boechout en omstreken als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke teambuilding events . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw teambuilding event een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle teambuilding events

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Boechout staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.