https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Berlaar

Mooi Teambuilding event bij Berlaar

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een teambuilding event bij Berlaar

Aan het speuren naar een knappe plek om een teambuilding event te vieren vlakbij Berlaar? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte optie. Deze fraaie oase van rust vlakbij Berlaar is helemaal uitgerust om van een teambuilding event een overweldigend succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn uitermate geschikt voor teambuilding events . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai teambuilding event in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Berlaar. Dus, voor een fantastisch teambuilding event bij Berlaar, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Berlaar voor stijlvolle teambuilding events

De ruime (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging geeft teambuilding event nog dat beetje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Berlaar badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een teambuilding event op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Berlaar en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Berlaar ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een teambuilding event helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Berlaar

U en uw teambuilding event -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Berlaar absoluut niets tekortkomen op teambuilding event. Door onze talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een teambuilding event helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Berlaar en omstreken als het gaat over de organisatie van succesrijke teambuilding events . Door onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw teambuilding event een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique teambuilding events

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Berlaar staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!