https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Beerzel

Prachtig Teambuilding event nabij Beerzel

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een teambuilding event bij Beerzel

Op zoek naar een geschikte plaats om een teambuilding event te houden in de buurt van Beerzel? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima optie. Dit mooie, rustige oord bij Beerzel beschikt over alle troeven om van een teambuilding event een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn helemaal geschikt voor het houden van teambuilding events . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique teambuilding event in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Beerzel. Kort gezegd, voor een op en top perfect teambuilding event bij Beerzel, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Beerzel voor klassevolle teambuilding events

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft teambuilding event nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Beerzel badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een teambuilding event op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Beerzel noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Beerzel ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een teambuilding event helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Beerzel

U en uw teambuilding event -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Beerzel absoluut niets tekortkomen op teambuilding event. Door de talloze aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een teambuilding event helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Beerzel en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme teambuilding events . Door onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die cruciaal is om van uw teambuilding event een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een teambuilding event dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle teambuilding events

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Beerzel staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!