https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Antwerpen

Prachtig Teambuilding event nabij Antwerpen

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een teambuilding event bij Antwerpen

Bent u op zoek naar een geschikte zaal om een teambuilding event te vieren vlakbij Antwerpen? In dat geval is het Hof Van Beatrijs absoluut een prima tip. Dit verborgen pareltje nabij Antwerpen heeft alles in huis om van een teambuilding event een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn zeer geschikt voor het houden van teambuilding events . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai teambuilding event in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Antwerpen. Kort samengevat, voor een op en top perfect teambuilding event bij Antwerpen, één adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Antwerpen voor chique teambuilding events

De uitgestrekte tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft teambuilding event nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Antwerpen baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een teambuilding event op wat velen de allermooiste plek nabij Antwerpen en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Antwerpen ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een teambuilding event helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Antwerpen

U en uw teambuilding event -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Antwerpen echt niets tekortkomen op teambuilding event. Door onze talloze flexibele formules, de te combineren zalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een teambuilding event helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Antwerpen als het gaat over het organiseren van sublieme teambuilding events . Door onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die nodig is om van uw teambuilding event een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde teambuilding events

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Antwerpen staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.