https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Teambuilding event Aartselaar

Mooi Teambuilding event bij Aartselaar

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een teambuilding event bij Aartselaar

Toevallig op zoek naar een knappe stek om een teambuilding event te organiseren bij Aartselaar? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte uitkomst. Deze rustige locatie gelegen bij Aartselaar is helemaal uitgerust om van een teambuilding event een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn prima geschikt voor teambuilding events . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique teambuilding event in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Aartselaar. Kort gezegd, voor een op en top perfect teambuilding event bij Aartselaar, één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde teambuilding events .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Aartselaar voor stijlvolle teambuilding events

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging verleent teambuilding event nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Aartselaar badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een teambuilding event op wat velen de allermooiste parel nabij Aartselaar noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Aartselaar ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een teambuilding event helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Aartselaar

U en uw teambuilding event -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Aartselaar absoluut niets tekortkomen op teambuilding event. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een teambuilding event helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Aartselaar als het gaat over het inrichten van stijlvolle teambuilding events . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw teambuilding event een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een teambuilding event dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle teambuilding events

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Aartselaar staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!