https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Zaventem

Mooi Seminarie nabij Zaventem

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een seminarie bij Zaventem

Bent u op zoek naar een fraaie stek om een seminarie te doen plaatsvinden in de buurt van Zaventem? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede optie. Dit verborgen pareltje vlakbij Zaventem is helemaal uitgerust om van een seminarie een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn prima geschikt voor het houden van seminaries . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een seminarie in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Zaventem. Dus, voor een op en top perfect seminarie bij Zaventem, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde seminaries .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje bij Zaventem voor stijlvolle seminaries

De ruime (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft seminarie nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Zaventem badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een seminarie op wat velen de mooiste parel nabij Zaventem noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Zaventem ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een seminarie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Zaventem

U en uw seminarie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Zaventem absoluut niets tekortkomen op seminarie. Door onze talrijke flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een seminarie op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Zaventem en omstreken als het aankomt op het organiseren van succesrijke seminaries . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw seminarie een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle seminaries

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Zaventem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.