https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Zandhoven

Prachtig Seminarie bij Zandhoven

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een seminarie bij Zandhoven

Bent u op zoek naar een knappe plek om een seminarie te houden vlakbij Zandhoven? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima keuze. Deze rustige locatie nabij Zandhoven is helemaal uitgerust om van een seminarie een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn helemaal geschikt voor seminaries . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique seminarie in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Zandhoven. Kortom, voor een perfect seminarie bij Zandhoven, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Zandhoven voor stijlvolle seminaries

De immense (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft seminarie nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Zandhoven badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een seminarie op wat veel mensen de mooiste parel nabij Zandhoven noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Zandhoven ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk seminarie helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Zandhoven

U en uw seminarie -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Zandhoven echt niets tekortkomen op seminarie. Dankzij de vele flexibele formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een seminarie op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Zandhoven en omstreken als het gaat over het organiseren van stijlvolle seminaries . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw seminarie een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een seminarie dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle seminaries

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Zandhoven zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.