https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Wommelgem

Prachtig Seminarie nabij Wommelgem

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een seminarie bij Wommelgem

Op zoek naar een knappe stek om een seminarie te organiseren in de buurt van Wommelgem? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een interessante keuze. Deze rustige locatie bij Wommelgem heeft alles in huis om van een seminarie een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn uitermate geschikt voor seminaries . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai seminarie in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Wommelgem. Kort gezegd, voor een fantastisch seminarie bij Wommelgem, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Wommelgem voor chique seminaries

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent seminarie nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Wommelgem badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een seminarie op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Wommelgem en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Wommelgem ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk seminarie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wommelgem

U en uw seminarie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Wommelgem echt niets tekortkomen op seminarie. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een seminarie helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Wommelgem als het gaat over het organiseren van stijlvolle seminaries . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die nodig is om van uw seminarie een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een seminarie dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle seminaries

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wommelgem zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!