https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Willebroek

Prachtig Seminarie nabij Willebroek

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een seminarie bij Willebroek

Aan het speuren naar een knappe plaats om een seminarie te laten plaatsvinden vlakbij Willebroek? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima optie. Deze prachtplek gelegen bij Willebroek is helemaal uitgerust om van een seminarie een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn prima geschikt voor seminaries . Het sprookjesachtige gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique seminarie in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Willebroek. Dus, voor een op en top perfect seminarie bij Willebroek, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Willebroek voor klassevolle seminaries

De immense tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft seminarie nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Willebroek badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een seminarie op wat velen de mooiste parel nabij Willebroek noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Willebroek ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een seminarie perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Willebroek

U en uw seminarie -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Willebroek absoluut niets tekortkomen op seminarie. Door de talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een seminarie op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Willebroek als het gaat over het inrichten van onvergetelijke seminaries . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw seminarie een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle seminaries

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Willebroek zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!