https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Wijnegem

Prachtig Seminarie bij Wijnegem

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een seminarie bij Wijnegem

Toevallig op zoek naar een ideale zaal om een seminarie te houden vlakbij Wijnegem? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima uitkomst. Deze fraaie oase van rust vlakbij Wijnegem beschikt over alle troeven om van een seminarie een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn prima geschikt voor het houden van seminaries . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique seminarie in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Wijnegem. Kort gezegd, voor een perfect seminarie bij Wijnegem, één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Wijnegem voor stijlvolle seminaries

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft seminarie nog dat beetje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Wijnegem badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een seminarie op wat velen de mooiste plek in de buurt van Wijnegem noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Wijnegem ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk seminarie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wijnegem

U en uw seminarie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Wijnegem niets tekortkomen op seminarie. Door de talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een seminarie helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Wijnegem als het aankomt op het inrichten van succesrijke seminaries . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw seminarie een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle seminaries

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Wijnegem zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!