https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Wiekevorst

Mooi Seminarie nabij Wiekevorst

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een seminarie bij Wiekevorst

Aan het speuren naar een knappe plek om een seminarie te houden in de buurt van Wiekevorst? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een goede optie. Dit mooie, rustige oord bij Wiekevorst is helemaal uitgerust om van een seminarie een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn uitermate geschikt voor het houden van seminaries . Het adembenemend mooie gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een seminarie in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Wiekevorst. Kortom, voor een gedroomd seminarie bij Wiekevorst, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Wiekevorst voor stijlvolle seminaries

Onze uitgestrekte tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft seminarie nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een seminarie op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Wiekevorst en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Wiekevorst ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een seminarie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst

U en uw seminarie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst niets tekortkomen op seminarie. Dankzij de vele aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een seminarie op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Wiekevorst als het gaat over het inrichten van stijlvolle seminaries . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw seminarie een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een seminarie dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle seminaries

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wiekevorst zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.