https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Vremde

Prachtig Seminarie bij Vremde

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een seminarie bij Vremde

Bent u op zoek naar een geschikte plek om een seminarie te laten plaatsvinden in de buurt van Vremde? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima optie. Dit verborgen pareltje vlakbij Vremde beschikt over alle troeven om van een seminarie een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn uitermate geschikt voor het houden van seminaries . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai seminarie in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Vremde. Kort samengevat, voor een op en top perfect seminarie bij Vremde, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Vremde voor klassevolle seminaries

De ruime (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent seminarie nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Vremde badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een seminarie op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Vremde en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Vremde ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een seminarie helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Vremde

U en uw seminarie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Vremde niets tekortkomen op seminarie. Door de talloze flexibele formules, de combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een seminarie helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Vremde als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke seminaries . Door onze grote ervaring hebben wij de nodige expertise die cruciaal is om van uw seminarie een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle seminaries

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vremde zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.