https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Ter Elst

Prachtig Seminarie nabij Ter Elst

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een seminarie bij Ter Elst

Aan het speuren naar een fraaie plaats om een seminarie te vieren in de buurt van Ter Elst? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede keuze. Deze prachtplek gelegen bij Ter Elst heeft alles om van een seminarie een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het houden van seminaries . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een fantastische troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai seminarie in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Ter Elst. Dus, voor een op en top perfect seminarie bij Ter Elst, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Ter Elst voor chique seminaries

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft seminarie nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Ter Elst badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een seminarie op wat veel mensen de mooiste plek nabij Ter Elst en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Ter Elst ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk seminarie perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Ter Elst

U en uw seminarie -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Ter Elst niets tekortkomen op seminarie. Dankzij de talloze aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een seminarie helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Ter Elst als het aankomt op het organiseren van succesrijke seminaries . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw seminarie een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle seminaries

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ter Elst zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.