https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Sint-Katelijne-Waver

Prachtig Seminarie nabij Sint-Katelijne-Waver

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een seminarie bij Sint-Katelijne-Waver

Aan het speuren naar een fraaie gelegenheid om een seminarie te laten plaatsvinden nabij Sint-Katelijne-Waver? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima optie. Deze rustige locatie gelegen bij Sint-Katelijne-Waver heeft alles in huis om van een seminarie een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn uitermate geschikt voor het houden van seminaries . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai seminarie in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Sint-Katelijne-Waver. Kort gezegd, voor een onvergetelijk seminarie bij Sint-Katelijne-Waver, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Sint-Katelijne-Waver voor chique seminaries

Onze immense tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft seminarie nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Sint-Katelijne-Waver badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een seminarie op wat veel mensen de mooiste parel nabij Sint-Katelijne-Waver noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Sint-Katelijne-Waver ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk seminarie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver

U en uw seminarie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Sint-Katelijne-Waver echt niets tekortkomen op seminarie. Dankzij onze talloze flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een seminarie helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Sint-Katelijne-Waver als het gaat over het inrichten van succesrijke seminaries . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de nodige stielkennis die nodig is om van uw seminarie een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een seminarie dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique seminaries

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Sint-Katelijne-Waver staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.