https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Schoten

Mooi Seminarie bij Schoten

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een seminarie bij Schoten

Bent u op zoek naar een fraaie zaal om een seminarie te laten doorgaan vlakbij Schoten? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante optie. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Schoten heeft alles in huis om van een seminarie een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn prima geschikt voor seminaries . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een seminarie in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Schoten. Kortom, voor een perfect seminarie bij Schoten, één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Schoten voor stijlvolle seminaries

De immense tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft seminarie nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Schoten baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een seminarie op wat velen de allermooiste plek nabij Schoten noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Schoten ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een seminarie helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schoten

U en uw seminarie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Schoten echt niets tekortkomen op seminarie. Door de talrijke aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een seminarie helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Schoten en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle seminaries . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die nodig is om van uw seminarie een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een seminarie dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique seminaries

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Schoten zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.