https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Schilde

Mooi Seminarie bij Schilde

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een seminarie bij Schilde

Toevallig op zoek naar een mooie plek om een seminarie te laten plaatsvinden vlakbij Schilde? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte keuze. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Schilde heeft alles in huis om van een seminarie een eclatant succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van seminaries . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique seminarie in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Schilde. Kort gezegd, voor een perfect seminarie bij Schilde, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Schilde voor chique seminaries

De immense tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent seminarie nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Schilde baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een seminarie op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Schilde en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Schilde ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een seminarie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schilde

U en uw seminarie -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Schilde echt niets tekortkomen op seminarie. Door de vele flexibele formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een seminarie helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Schilde en omstreken als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke seminaries . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die van grote waarde is om van uw seminarie een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een seminarie dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle seminaries

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Schilde staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!