https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Schelle

Prachtig Seminarie bij Schelle

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een seminarie bij Schelle

Op zoek naar een fraaie plaats om een seminarie te doen plaatsvinden in de buurt van Schelle? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante optie. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Schelle heeft alles om van een seminarie een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn prima geschikt voor het organiseren van seminaries . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique seminarie in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Schelle. Dus, voor een perfect seminarie bij Schelle, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Schelle voor klassevolle seminaries

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft seminarie nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Schelle badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een seminarie op wat veel mensen de mooiste parel nabij Schelle en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Schelle ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een seminarie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schelle

U en uw seminarie -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Schelle absoluut niets tekortkomen op seminarie. Met dan aan de talrijke flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een seminarie helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Schelle als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke seminaries . Door onze grote ervaring hebben wij de broodnodige expertise die nodig is om van uw seminarie een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle seminaries

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Schelle staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.